Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Αρίστευσε η "ARISTON"

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου ο διαγωνισμός «Βραβεία ΕΞΠΟΤΡΟΦ» στο πλαίσιο της έκθεσης 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προϊόντα από τις συμμετέχουσες εταιρίες διαγωνίστηκαν για την καινοτομία τους, τη συσκευασία και τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής τους. Η κριτική επιτροπή με επικεφαλής τον διακεκριμένο Chef Λευτέρη Λαζάρου είχε δύσκολο έργο καθώς η συμμετοχή ήταν μεγάλη και όλα τα προϊόντα είχαν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής.
βραβεία ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Το προϊόν που απέσπασε το βραβείο για τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής του είναι το ελαιόλαδο «Άριστον» κορωνέικης ποικιλίας που παρασκευάζεται από την οικογένεια Δούκα στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.

βραβεία ΕΞΠΟΤΡΟΦΜε το βραβείο καλύτερης συσκευασίας τιμήθηκε επάξια το μέλι «Αγγελικής» για τη συσκευασία από κρύσταλλο και ετικέτα με φύλλα χρυσού, ενώ το βραβείο του πιο καινοτόμου προϊόντος απονεμήθηκε στους αδελφούς Μπατανιάν για τον εξαιρετικό μοσχαρίσιο παστουρμά τους με την αρχική ονομασία «Μπρεζάολα».
βραβεία ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Πέρα από τα προϊόντα που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό, το κοινό ουσιαστικά επιβράβευσε το σύνολο των προϊόντων που συμμετείχαν στην έκθεση με το ενδιαφέρον και την προτίμησή του.